همه عاشق زیبایی و عطر گلهای تازه بریده شده در خانه خود هستند. اما متأسفانه این دسته های زیبا خیلی زود خراب می شوند. آنچه بسیاری از مردم متوجه نیستند این است که کارهای ساده بسیاری وجود دارد که می تواند برای طولانی شدن عمر این گلها انجام شود.

مهمترین چیز این است که گلهای بریده تازه را انتخاب کنید که شکوفه های نرم یا لک نداشته باشند و یا شاخ و برگهای فرو رفته و افتاده ای نداشته باشند. برای جلوگیری از ایجاد حباب هوا در ساقه ، باید ساقه ها را زیر آب برش داد. آنها باید با زاویه 45 درجه بریده شوند تا حداکثر سطح سطح برای جذب آب توسط گل فراهم شود. استفاده از یک چاقوی تیز یا قیچی مهم است ، نه قیچی ، که می تواند ساقه ها را خرد کند و باعث آسیب به رگ های ریز مانند لوله ای شود که دارای آب هستند.

 

یک گلدان تمیز که عاری از هرگونه باکتری یا جلبک باشد باید استفاده شود. باکتری ها و جلبک ها با اتصال به انتهای ساقه و انسداد جذب آب ، عمر گل را کوتاه می کنند. گلدان ها را می توان با استفاده از سفید کننده برای شستن داخل آن تمیز کرد. شاخ و برگهایی که در گلدان زیر سطح آب قرار می گیرند باید حذف شوند تا پوسیدگی ایجاد شده توسط این برگهای پوسیده از بین برود. این پوسیدگی باعث کاهش عمر گلها می شود.

 

درون گلدان تمیز ، آب گرم (حدود 45 درجه سلسیوس) می رود. از این آب گرم استفاده می شود زیرا هر چه آب گرمتر باشد آب سریعتر به ساقه گل منتقل می شود. از آب نرم شده شیمیایی نباید استفاده شود.

 

در مرحله بعد ، مواد نگهدارنده گل باید به آب اضافه شود. این مواد نگهدارنده حاوی قندهای مورد نیاز برای زنده ماندن و ضد عفونی کننده ها هستند که از رشد باکتری ها و قارچ ها در آب جلوگیری می کنند. بسیاری از محصولات تجاری در بازار به می رسد ، اما دستورالعمل هایی برای این مورد نیز وجود دارد:

 

1/4 قاشق چایخوری اسید سیتریک را با یک گالن آب مخلوط کنید

یا 1 قاشق غذاخوری شکر مخلوط با 1/4 قاشق چایخوری سفید کننده

یا 2 قسمت آب تا 1 قسمت آب مقوی (یا سود جوش لیمو غیر رژیمی)

پس از افزودن گلها ، مهم است که آب را به طور مکرر تغییر دهید و مراقب سطح آب در گلدان باشید. با تغییر آب ، ساقه گلها نیز باید دوباره بریده شوند.

برای طولانی تر شدن عمر گل ، ترتیب در هر زمان و یا در صورت عدم نمایش باید در محیط خنک نگه داشته شود. درجه حرارت هرگز نباید از زیر چهار درجه سانتیگراد بالا رود زیرا سلولهای گل در این دمای پایین آسیب می بینند. یخچال و فریزر به خوبی کار می کند تا آرایش مرتب شود.

 

گلها را نباید در مکان های پیش نویس ، در نزدیکی منابع گرما یا در نور مستقیم خورشید قرار داد. این شرایط باعث می شود گل ها خیلی سریع خشک شوند.

 

سرانجام ، تمام گلهای مرده باید از بین بروند زیرا مقادیر کمی از گاز اتیلن را از بین می برد که باعث کاهش عمر گلهای دیگر در اطراف گل مرده می شود.

 

با این مراحل ساده ، گلهای بریده شده تازه می توانند برای مدت طولانی زیبا و تازه بمانند و عطر و زیبایی را به زندگی افراد می افزایند.


آموزش نگهداری انواع گل و گیاه گلهای ,بریده ,ساقه ,گلها ,استفاده ,شوند ,سفید کننده ,باعث کاهش ,مواد نگهدارنده ,قاشق چایخوری ,گلدان تمیز منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

درمان بیماری های مردان Vic movie اینجا زیبایی را درک کن اشعار علیرضا ابراهیم پور گیلانی مجله ی گردشگری کی سفر جزئیات نابودی زمین در سال 2018