رمز و راز تهیه ترشی های خوشمزه

ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذاهای ما ایرانیان است. اگر می خواهید ترشی های خوشمزه درست کنید این مطلب را از دست ندهید.

خلوص سرکه

سرکه ترشی باید خوب و خالص باشد، بهترین نوع آن سرکه ای است که از انگور، کشمش و سیب تهیه شود.

جوشاندن سرکه

چون یکی از دلایل کپک زدن ترشی ها، ناخالص بودن ترشی هاست، بنابراین بهتر است سرکه را قبل از استفاده به مدت چند دقیقه جوشانده و پس از سرد شدن استفاده کنید.


آشپز مجموعه ترشی ,سرکه ,خوشمزه ,تهیه ,تهیه ترشی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

چرم سان دراویش نکته های مهم سایت ارزانی عاشقم باش با تو موزیک اخبار جامع تخصصی تکنولوژی و رایانه سانترال پاناسونیک و تلفن های بی سیم پاناسونیک - آریا تل bazarganireza